HUSSALG

 

complimente

 

Optimer dine salgsmuligheder og få den bedste pris for din bolig via professionel styling.

Jeg styler din bolig, så den er klar til salg. Det giver kortere liggetid og højere salgspris. Jeg hjælper med at få en fornuftig aftale med en mægler, og jeg er til stede, når din bolig skal fotograferes, så førstehåndsindtrykket bliver optimalt.

Processen

Kort liggetid, høj salgspris.

  • Vi mødes til en præsentation af din bolig.
  • Jeg styler din bolig. Jeg indretter, så der er en gennemgående linje i huset og jeg tilfører boligen inventar af høj kvalitet i form af træ, natur, tekstil, designmøbler og lamper.
  • Når boligen skal fotograferes, klargør jeg til hertil og guider fotografen, så billedmaterialet støtter salget af boligen.
  • Ved det første møde aftaler vi, hvad der skal til for at sikre kort liggetid og høj salgspris. I nogle tilfælde handler det om at boligen indrettes fra a-z. Andre gange udvælger vi særlige fokusområder.

Billede-25

Hvad gør jeg?

I mine stylinger toner jeg typisk ejernes personlige præg ned og skruer op for det, der giver en umiddelbar oplevelse af velvære og kvalitet. Jeg skaber et gennemgående stilrent og roligt udtryk i boligen. Jeg tilfører boligen inventar af høj kvalitet. Inventaret lejes for en aftalt periode eller indtil boligen er solgt.

Se mine cases her

 Er du interesseret i at høre mere? Ring på +45 3095 0517 eller skriv en mail til rikke@complimente.dk